2012. július 23., hétfő

Mit vegyek fel nyáron? (1. rész)

A gyakorikérdések.hu-n sokszor találkozom ilyen kérdéssel, hogy "milyen cipőt/ruhát hordjak nyáron?", szóval most megpróbáltam összeszedni ezeket hogy mik a legpraktikusabbak a nagy melegekben.

Kezdjük alulról, a cipővel.

 

Vannak a strandra járós, úgy nevezett flip-flop vagy lábujjközepes papucsok. Én ezt csak strandra szeretem hordani, főleg azért, mert hiába ilyet használok zuhanyzásnál, egy hosszabb séta után kidörzsöli a lábujjaim közét. Az egyszerű flip-flop mellett vannak csinosabb, csajosabb darabok.

Tavaly bejöttek divatba a saruk, ami szerintem a legjobb választás a nyáron. Kényelmes, vannak köztük nagyon szép és egyszerű darabok. Csak ha ebben mászkálsz, és lebarnul a lábad, fehér csíkokban ott marad a saru pántjának nyoma. :-)


A balerina cipőket az ilyen nagyon melegbe nem ajánlom, de ha kicsit lehűl a levegő, nyugodtan lehet őket hordani. Imádom őket! Már van mindenféle színben, mintában, szóval tuti hogy mindenki megtalálja a tökéletes darabot. 

 

Ne felejtsük el a magassarkúkat se. Ha hivatalos eseményre vagyunk vendégek, vagy csak szeretnénk kicsípni magunkat, jó választás. Van topánkás verzióba is magassarkú, ha valakinek az jobban tetszene. :-)



 

Ha még rosszabbra fordulna az idő, annyira hogy még a balerina sem jó választás, akkor visszatérhetünk a zárt cipőkhöz: tornacipő, sportcipő. De most itt a nyár közepén belegondolni is rossz, hogy zárt cipőt hordjunk, nem? :D


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése