2012. július 27., péntek

Clean&Clear arcradír

Nem is tudom mikor vettem ezt, még tavaly szeptember körül. Azóta hetente 1x-2x használom, és még nem fogyott el. Bár egy kicsit csalóka a csomagolása, mert úgy néz ki hogy sok van benne, közbe meg kb csak félig van (az enyém már fogyóba van amúgy is).


A hátoldalán ezt olvashatjuk:

Clear&Clean
A mindennap használható Clean&Clear mitesszereltávolító bőrradír egyedülálló Qucik Break-up Complex összetevője révén már a használat első napjától hatékonyan száll szembe a mitesszerekkel. Először speciális hámlasztó szemcséi azonnal leradírozzák az elhalt hámsejteket, ezzel felszabadítva a pórusokat. Majd mitesszeres ellenes  hatóanyagai a pórusok mélyére hatolva megtisztítják azt az ott felgyülemlett faggyútól és szennyeződésektől, továbbá meggátolják a mitesszerek újbóli kialakulását. Gyengéd formulája nyugtató anyagokat is tartalmaz, ezért mindennapi használatra alkalmas. Segít tisztán és mitesszermentesen tartani az arcbőrt anélkül, hogy szárítana vagy irritálna.
HASZNÁLATA:  Vigyük fel, majd gyengéden masszírozzuk a bőrradírt a nedves arcbőrre kerülve a szem környékét. Alaposan öblítsük le. Reggeli és esti használat mellett az eredmény már az első naptól látható. FIGYELMEZTETÉS: Külső használatra. Ügyeljünk arra, hogy szembe ne kerüljön. Gyermek kezébe ne kerüljön.


Azt ígéri, hogy már az első naptól kezdve szembeszáll a mitesszerekkel, és eltünteti őket. Ha mindennap használjuk?! Nem nem, ez nem jó! Nem szabad mindennap radírozni a bőrt, mert hozzászokik, és hamarabb sérül. Hajat mosni sem lehet mindennap, mert akkor gyorsabban zsírosodik a haj. Persze, nekik az a reklám ha mindennap használjuk, reggel és este is, mert így hamarabb elfogy, ártunk az arcbőrünknek, újra vesszük a terméket, és veszünk még egyet hogy helyrehozzuk amit az előző termékkel elcsesztünk. Ez a jó marketing.

Elég hetente 1x vagy 2x használni, és csak egy borsónyit kell a kezünkre nyomni. Régebben a fél tubust kinyomtam a kezemre, és rájöttem hogy ez sok, még a borsónyit se tudom teljesen elradírozni az arcomon.

Ez megint nem borsónyi adag lett... :D

Fehér krémmel vannak összekeverve a kis kék radírozó golyók. Nem irritálja és nem szárítja a bőrömet. Azt ígéri hogy a mitesszereket eltávolítja, de véglegesen és 100%-an nem. Jó, lehet csak én várok túl sokat egy krémtől, de ha egyszer már ígérget ezt-azt. :)

Egy sima arcradírnak megfelel. 1000 Ft körül mozog a boltokban az ára azt hiszem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése