2012. július 31., kedd

Mit vegyek fel nyáron? (3. rész)


A gyakorikérdések.hu-n sokszor találkozom ilyen kérdéssel, hogy "milyen cipőt,ruhát hordjak nyáron?", szóval meg megpróbáltam összeszedni ezeket hogy mik a legpraktikusabbak a nagy melegekben.

Most jönnek a felsők.

A legjobb választás a pamut. Szerintem jobb ha nem tapad annyira a bőrünkhöz, mert a nagy melegben még az is kellemetlen. Sötét színeket ne nagyon válasszatok, mert a fekete szívja a napot, ami még inkább melegít.





A topnál jobb felső nem is létezik a nyáron. Hosszúsága lehet térdig érő (bár az inkább már ruhának felel meg), pántja sokféle lehet: vékony, vastag, spagetti, keresztbe pántos, stb. A csőtopnál "követelmény" hogy ne látszodjon a melltartópánt, mert akkor ennyi erővel felvehetnénk egy pántos felsőt is.




A rövid ujjú felsőket hordhatjuk télen-nyáron. Télen mondjuk egy jól fütött lakásban. :) Rengeteg fazon, szín van belőle. Lehet sportos, de elegáns és csinos is. Lehet ejtettvállú, mélydekoltált, garbós, stb.



A háromnegyedes ujjú felsőket imádom! A hosszú ujjú felsőimet is legtöbbször feltűröm. 



Bár a háromnegyedes ujjú felső sem annyira nyári ruha, de sajnos nyáron is sokszor rosszra fordul az idő. Itt is egy csomószor volt, hogy már zoknit is kellett húznom. :D Így ha megint rossz idő van, jöhetnek elő a hosszú ujjú felsők is. Régen utáltam a hosszú ujjúakat, de most már imádom őket, főleg a csinos darabokat. :)



Még nyáron is praktikusak a pulcsik, kardigánok amikor rosszra fordul az idő. Meg esetleg a boleró, ha nagyon kiakarjuk csípni magunkat. :)

Ez volt a 3. és egyben utolsó része ennek a "sorozatnak". Bár nem csak nyári ruhákról írtam, hanem olyanokról is, amit akkor vehetünk fel amikor majd nemhogy' hideg van.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése